Proiecte

1. Titlu de proiect: Modernizarea Cladirilor Caminului Pentru Persoanele Varstnice “Sf. Spiridon” (implementat)
– Sursa de finantare: Programul Operational Regional, Axa prioritata 3, DMI 3.2. si Consiliul Local Galati. Contract Nr. 475/30.07.2009, cod SMIS 3520.
– Beneficiar: Municipiul Galati
– Perioada de derulare: 30.07.2009 – 30.09.2010.
– Proiectul a vizat cresterea calitatii serviciilor sociale specializate acordate prin Caminul pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon” pentru un număr de 160 de beneficiari, transformarea/adaptarea unor spatii existente in vederea infiintarii cabinetului de psihologie si a cabinetului de kinetoterapie; cresterea eficientei energetice, imbunatatirea parametrilor de functionare a centralei termice existente si a instalatiilor sanitare, electrice si de ventilatie a cladirii Caminului pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon”, conform standardelor in domeniu; imbunatatirea gradului de confort si functionalitate al imobilelor in care functioneaza Caminul pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon”; reorganizarea/recompartimentarea interna a imobilului principal al caminului in vederea depasirii standardelor minime de furnizare a serviciilor sociale prin infiintarea sectiei de persoane dependente si semidependente.
– Valoare proiect: 3.499.473 lei. 

2. Titlu de proiect: Creșterea performanței energetice la Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Sf. Spiridon” Galați (implementat)
– Sursa de finanțare: Programul Operational Regional, Axa prioritara 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Operațiunea B – Clădiri Publice și Consiliul Local Galați. Contract nr. 2757/19.07.2018, cod SMIS 118442.
– Beneficiar: Caminul pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon” Galati
– Perioada de derulare: 19.07.2018 – 31.12.2023.
– Obiectivul general: cresterea performantei energetice la Caminul pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon” Galati prin lucrari de reabilitare termica si prin implementarea de solutii prietenoase cu mediul inconjurator.
– Obiective specifice: proiectul prevede masuri de intervenție care conduc la scaderea emisiilor echivalent CO2 (kgCO2/m2/an), cu 52.05% fata de situatia initiala; proiectul prevede masuri de interventie care conduc la reducerea consumului anual specific de energie primara (utilizand surse regenerabile) (KWh/m2/an), cu 36.59 % fata de situatia initiala; proiectul prevede masuri de intervenție care duc la reducerea consumului anual de energie primara folosind surse regenerabile (kWh/an) cu 41297 kWh/an, fata de situatia initiala.
Obiectivele specifice ale proiectului contribuie la realizarea obiectivului general al prioritatii de investiții 3.1, operațiunea B, respectiv se pliaza pe „Obiectivele strategice de dezvoltare a municipiului Galati 2016-2025”, sub urmatoarele aspecte: facilitarea si cresterea eficientei energetice a cladirilor publice, prin sprijinirea trecerii la o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon in toate sectoarele, prin susținerea producției de energie din surse regenerabile, masurilor de eficienta energetica, introducerea tehnologiilor de tip SMART.
– Valoare proiect: 4,038,826.93 lei.

Asteptam sugestiile si recomandarile dumneavoastra de imbunatatire a serviciilor. Orice aspect semnalat va fi luat in considerare, incercand sa il punem in practica cat mai curand posibil. Vrem sa fim cat mai buni in satisfacerea nevoilor persoanelor in varsta!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support