• Str. Domneasca nr. 160 C, Galati
  • Tel: 0236.47.94.14; Fax: 0336.40.12.90

Cadrul legal de organizare si functionare

Cadrul legal de organizare si functionare al serviciului social Caminul pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon” este asigurat de respectarea prevederilor cadrului general de organizare si functionare a serviciilor sociale pentru persoanele varstnice, reglementat de Legea nr. 17/2000 privind asistenţa sociala a persoanelor varstnice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea asistentei sociale nr. 292/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a altor acte normative secundare aplicabile domeniului precum si HCL 389/2017 privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare, a organigramei si statului de functii.

Standardul minim de calitate

Ordinul MMJS nr. 29/2019 pentru aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor fără adăpost, tinerilor care au părăsit sistemul de protecție a copilului și altor categorii de persoane adulte aflate în dificultate, precum și pentru serviciile acordate în comunitate, serviciile acordate în sistem integratși cantinele sociale, anexa 1.

Hotarari ale Consiliului Local al Municipiului Galati

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support