• Str. Domneasca nr. 160 C, Galati
  • Tel: 0236.47.94.14; Fax: 0336.40.12.90

De ce sa alegeti Caminul pentru Persoane Varstnice „Sf. Spiridon” Galati

Caminul pentru Persoane Varstnice „Sf. Spiridon” din Galati este asezamantul propice seniorilor care doresc sa duca o viata demna, lipsita de griji. 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana suntem alaturi de seniorii nostri! Personalul nostru este intotdeauna atent la nevoile exprimate de persoanele varstnice, ii inconjoara cu responsabilitate facandu-i sa se simta iubiti si respectati. Respectarea intimitatii persoanei este un atu al colectivului care deserveste pe cei in nevoie. Suntem mereu orientati spre persoana, tratam problemele sociale, sufletesti si medicale. Caminul pentru Persoane Varstnice ”Sf. Spiridon” este locul in care vii atunci cand iti doresti protectie, respect si valorizare. Pentru noi, caminul poate fi spatiul in care poti spune cu glas tare: niciodată nu m-am simţit atât de tânăr!

  • Servicii de cazare in camere cu doua paturi, cu grup sanitar propriu;
  • Asiguram patru tipuri de meniu – comun, diabet, hiposodat si hepatic, pe baza recomandarilor medicului specialist;
  • Cabinet de asistenta sociala;
  • Cabinet medical propriu – medicina generala;
  • Cabinet psihologic;
  • Cabinet de kinetoterapie.

Telefonul Vârstnicului înseamnă pentru mulți bătrâni calea prin care pot afla informații valoroase și corecte despre serviciile de asistență socială oferite în comunitate. Pentru asta avem nevoie de parteneri de încredere către care să îndrumăm vârstnicii, având siguranța că ei vor găsi serviciul pe care îl recomandăm. Ne bucurăm că am găsit un asemenea partener în Căminul pentru Persoane Vârstnice Sf. Spiridon, în contextul în care acest serviciu este atât de mult solicitat de către apelanții noștri.

Oana Budiș, Coordonator program Telefonul Vârstnicului, Fundația Principesa Margareta a României

Asteptam sugestiile si recomandarile dumneavoastra de imbunatatire a serviciilor. Orice aspect semnalat va fi luat in considerare, incercand sa il punem in practica cat mai curand posibil. Vrem sa fim cat mai buni in satisfacerea nevoilor persoanelor in varsta!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support